Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61029

Vacature: Projectbegeleider Beheer en Onderhoud voor BAM Bouw en Techniek in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-61029 (04-12-2017)

PROJECTBEGELEIDER BEHEER EN ONDERHOUD


Zorg jij dat het Beheer & Onderhoud team vlekkeloos opereert en elk uitgevoerd project de verwachting van de klant overtreft? Wij bieden een zelfstandige rol met veel afwisseling in werkzaamheden.

Wat ga je doen?
Als projectbegeleider beheer en onderhoud maak je deel uit van het B(eheer) & O(nderhoud)team met als standplaats Maastricht Airport. Het team bestaat uit de Manager Bouwkundig Beheer, Servicedeskmedewerker, collega projectbegeleiders en servicemedewerkers. In deze brede, zelfstandige rol bij BAM Bouw en Techniek maak je zelf onderbouwde calculaties, stel je planningen op, bestel je de benodigde materialen en stuur je uitvoerende medewerkers aan. Je bent voornamelijk betrokken bij de nazorg van gerealiseerde projecten en de realisatie van kleine klussen. Tijdens de beheerfase bewaak je de interne processen. Je zorgt voor de risico-inventarisatie en kostenbewaking. Mogelijke bedreigingen signaleer je tijdig bij de Manager Bouwkundig Beheer. De werkzaamheden zijn divers van aard: - Servicewerk: Inkomende service- en storingsmeldingen dienen adequaat opgepakt en afgehandeld te worden, waarbij veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid primaire aandachtspunten zijn. - Klussenwerk: Je bent in staat om voor zowel kleinere klussen als middelgrote projecten (tot een projectgrootte van circa 1 miljoen Euro) een kostenbegroting op te stellen. - Aangenomen klussen begeleid je van begin tot eind. Je bereidt voor en stuurt de uitvoering aan, tot en met de volledige oplevering en een tevreden klant. - Je beheert lopende onderhoudscontracten en MJOP’s (meerjarenonderhouds-plannen). Je plant het planmatig onderhoud in nauw overleg met de klant in en zorgt voor de juiste begeleiding en aansturing. - In voorkomende gevallen stel je voor nieuwe projecten MJOP’s op. - Je bent in straat om eenvoudige tekeningen te maken onder andere om de medewerkers in de timmerwerkplaats aan te sturen. - Je hebt affiniteit en kennis op het gebied van brandwerende dichtingen. Het opstellen van een werkplan, begroting alsmede het aansturen van medewerkers belast met het dichten van brandwerende sparingen behoort dan ook tot jouw taak.

Wie zoeken wij?
Je hebt HBO bouwkunde of een andere relevante, technische studie afgerond, en je hebt inmiddels een vijf jaar ervaring in de bouw. Bij voorkeur als werkvoorbereider of uitvoerder. Je bent bekend met Microsoft Office en hebt affiniteit met begrotings- en planningsprogramma’s. Het is een pre wanneer je daarnaast eerder hebt gewerkt in SAP, of een vergelijkbare applicatie voor financieel beheer, als ook met Prognotice.
  • Je beschikt over ruime renovatie- en restauratiekennis.
  • Aandacht voor de GROTIK-beheersmaatregelen is onderdeel van je dagelijkse bezigheden.
  • Je bent klantgericht, je bent in staat om langdurige relaties op te bouwen met partijen die ‘jouw’ klant zijn. Je stemt jouw woordkeuze af op de ontvanger, zodat je zeker bent dat de boodschap goed overkomt.
  • Ook onder druk blijf jij kalm en accuraat werken. En al werk je grotendeels zelfstandig, je werkt graag in een team aan gezamenlijk resultaat.
  • Zowel bij het voorbereiden als het uitvoeren van klussen staat veiligheid voorop. Je voorkomt onveilige situaties of signaleert deze en onderneemt hier actie op.
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor jou geen idealisme maar een natuurlijke werkwijze.

Wat bieden wij?
In een hecht team werk je op constructieve wijze grotendeels zelfstandig aan je eigen klussen en projecten. Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in Zuid- en Midden-Limburg.
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.

Over ons
BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.

Meer weten over de projecten van BAM Bouw en Techniek regio Maastricht? : Klik hier

Interesse?
Solliciteer direct via de Solliciteer-Button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.bam.nl