Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61043

Vacature: Commerciele Balie-Medewerker voor Wolfs Verlichting in Kerkrade

VACATURENR lv-61043 (05-12-2017)Ter versterking van ons team zijn wij dringend op zoek naar een

COMMERCIELE BALIE-MEDEWERKER


Functieomschrijving
Als Medewerker balie/magazijn ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de vestiging in Kerkrade. Je adviseert klanten over het materiaal uit het assortiment, geeft informatie over de toepassing van producten en handelt de verkoop af. Daarnaast zorg je samen met een naaste collega dat de balie en het magazijn er altijd perfect uitzien.

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Jij bent het aanspreekpunt voor klanten aan de balie.
  • Je verkoopt goederen uit het assortiment aan klanten en zorgt dat zij met het juiste advies en materiaal de vestiging verlaten.
  • Afgiftebonnen maak je in het systeem door de klantgegevens en producten te noteren.
  • Je houdt samen met je collega’s de balie en het magazijn op orde.
  • Je verwerkt telefonisch en per mail ontvangen orders.
  • Je werkt telefonisch en per mail ontvangen prijsaanvragen uit.
  • Je helpt je collega’s met de overige magazijn werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?
Je bent spontaan, commercieel, initiatiefrijk en je brengt je enthousiasme van verlichting over op de klant. Het is een voorwaarde dat je beschikt over voldoende kennis van de actuele verlichtingsartikelen en dat je beschikt over een MBO-diploma of gelijkwaardige werkervaring. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar (geen 9-5 mentaliteit), ben je digitaal goed onderlegd en heb je affiniteit met de bouwsector. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Wat kan je van ons verwachten?
Een afwisselende, zelfstandige baan binnen een informeel team dat veel waarde hecht aan een perfecte onderlinge samenwerking bij een bedrijf met een goede reputatie in de markt. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je werken in een groeiende onderneming met toekomst, stuur dan jouw motivatie met CV naar info@wolfs.nl, t.a.v. Patrick Heijnen.

E-mail  info@wolfs.nl
Meer info  www.wolfs.nl