Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61053

Vacature: Parttime Medewerker Horeca voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-61053 (05-12-2017)

MEDEWERKER HORECA

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 12


Jij bent...
Enthousiast, gemotiveerd en vriendelijk. Je bent sociaal, betrokken en toegankelijk. Je staat bekend als een echte aanpakker. Je kunt zelfstandig werken maar je werkt ook graag samen met je teamgenoten. Je hebt een flexibele instelling en weet prioriteiten goed in te schatten.

Functieomschrijving
Kennis hebben van de basisprincipes van keukenhygiëne en restauratieve voorzieningen is van belang. Horeca en kassa ervaring is een pré. Je moet in staat zijn om af en toe zwaardere fysieke inspanning te leveren.

Wij vragen
Je ondersteunt bij keukenwerkzaamheden zoals de (voorbereidende) werkzaamheden ten behoeve van de maaltijd voor bewoners en medewerkers in ons restaurant op diverse locaties. Je regelt mede de catering bij vergaderingen, recepties, koffietafels en evenementen en restauratieve voorzieningen voor bewoners en medewerkers. Verder verricht je kassawerkzaamheden en assisteer je bij activiteiten zoals het gereedmaken van de ontmoetingsruimte en het begeleiden van de bewoners. Schoonmaak-, opruim-, en afwaswerkzaamheden behoren ook tot je taken. Je houdt de ontmoetingsruimte opgeruimd en onderhoudt de apparatuur en de winkel. Bovendien verzorg je de bijbehorende administratie en het voorraadbeheer. Bij alles staat cliënttevredenheid bovenaan je lijstje.

Dienstverband
Het dienstverband wordt aangegaan voor bepaalde tijd.

Werktijden
Diensten zijn tussen 8.00-21.00 uur van maandag tot en met zondag.

Salaris
Je bent minimaal 16 jaar. De functie is ingedeeld in functiegroep 20 FWG van de CAO VVT. Het salaris is, afhankelijk van werkervaring, min. € 1648,73 en max. € 2178,49 per maand op basis van 36 uur per week.

Aanvullende informatie
Enthousiast? Kom dan bij ons werken!

Je sollicitatiebrief met CV kun je tot uiterlijk 15 december a.s. mailen naar solliciteren@mosaezorggroep.nl, t.a.v. Monique Bleijlevens. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.werkenbijmosae.nl. Vermeld bij je reactie dat het gaat om vacature nummer 68.

Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Bleijlevens, Teamleider Facilitair en Horeca, T 06–52880705, monique.bleijlevens@mosaezorggroep.nl.

Solliciteren
Organisatie Mosae Zorggroep
Vacaturenummer 68

Plaatsingsdatum 05/12/2017
Sluitingsdatum 15/12/2017

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl