Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61086

Vacature: Verkoopadviseur voor Baderie Snijders in Weert

VACATURENR lv-61086 (06-12-2017)


BADERIE SNIJDERS ZOEKT VERKOOPTALENT

Baderie Snijders is een dynamisch bedrijf dat al bijna 45 jaar actief is in de regio Weert. In een moderne showroom bieden wij een ware beleving op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Daarnaast zijn wij een totaalinstallateur en kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, vervanging, aanpassing of verzekeringskwesties.

Wat zoeken wij?
Onze ideale kandidaat is een mensen mens die beschikt over een aanstekelijk enthousiasme. Afgestudeerd interieurarchitect of iemand die echt gevoel heeft voor styling en interieurontwerp. Een eigentijds verkooptalent met werkervaring in de dienstverlening of veel ervaring heeft in het klantencontact. Iemand die samen met ons team bereid is om te bouwen naar een geweldig eindresultaat voor onze klanten. Als verkoopadviseur adviseer je onze klanten bij aankoop van badkamers en alles wat daarbij hoort. Daarnaast ontwerp je de gewenste badkamer, bestel je de benodigde materialen en voer je de juiste administratie.
Ben jij commercieel, creatief en klantgericht en bereid om te leren en je constant te verbeteren? Ben jij ook nog eigentijds en representatief met een brede interesse in badkamertrends en voldoe je aan de gevraagde eigenschappen? Dan zoeken wij jou!

Profiel
  • Gevoel voor styling en interieurontwerp
  • Enig technisch inzicht is wenselijk
  • Beschikt over een aanstekelijk enthousiasme en bereid om te leren
  • Iemand die van aanpakken weet
  • Uren in overleg, zaterdag beschikbaar

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne werksfeer in een klein hecht team waarbinnen eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie brief naar Baderie Snijders, Moesdijk 22, Weert t.a.v. Marc Pleunis. Of mail naar info@snijders-installatie.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marc Pleunis, telefoon 0495-532169.

E-mail  info@snijders-installatie.nl
Meer info  www.snijders-installatie.nl