Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61260

Vacature: Engineer Ondergrondse Infra voor BAM Infra Energie & Water Zuid in regio Den Bosch / Venlo

VACATURENR lv-61260 (18-12-2017)

Vacature: Engineer Ondergrondse Infra voor BAM Infra Energie & Water Zuid in regio Den Bosch / Venlo

Binnen BAM Infra Energie & Water krijgen wij de opdracht om ondergrondse kabels en leiding tracés te (her)ontwerpen vanwege een nieuw te bouwen woonwijk. Er blijkt al een bestaand ondergronds kabel en leiding tracé aanwezig te zijn waar rekening mee gehouden dient te worden. Heb jij de skills om samen met de klant en interne afdelingen tot een volwaardig engineeringsplan te komen?

Wat ga je doen?
BAM Infra Energie en Water bestaat uit diverse onderdelen waaronder het Ingenieurs bureau in Zwolle. Dit onderdeel is dienstverlenend naar klanten en andere onderdelen binnen BAM Infra Energie en Water.
Vanwege de ontwikkelingen binnen de energie sector zoeken wij een collega Engineer die projecten wil gaan leiden voor BAM Infra Energie en Water in de regio Brabant en Limburg. Als Engineer Ondergrondse Infrastructuur begeleid je engineeringsopdrachten op het gebied van kabel- en leidinginfrastructuren. Hierbij ligt je focus op projecten voor verschillende opdrachtgevers in zuid Nederland. Je standplaats in deze rol zal 's-Hertogenbosch en/of Venlo zijn.

Werkzaamheden:
 • Jouw kennis en ervaring is bepalend tijdens bestek- c.q. offertefase (pre-engineering).
 • Je bepaalt en beoordeeld de benodigde netwerkcomponenten.
 • Bij de totstandkoming van het ontwerp verzorg je de hiervoor benodigde tracébepaling, d.m.v. schouwen en bureaustudies om alle risico’s in beeld te brengen.
 • Alle aspecten verwerk je op tekening waarna begroting en materiaalspecificaties worden opgesteld en vergunningen worden aangevraagd.
 • Al deze werkzaamheden gelden voor de disciplines gas, water, elektra, communicatienetten en riolering.
 • Het definitieve technisch ontwerp komt tot stand in nauwe samenwerking met het projectteam en/of opdrachtgever.

Wie zoeken wij?
 • Een collega die het proces gaat leiden van offertefase, definitief/uitvoeringsontwerp tot oplevering.
 • Je hebt een technische opleiding afgerond op HBO- niveau op het gebied van civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
 • Je communiceert makkelijk met zowel de interne als externe klant.
 • Hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Belangstelling voor ontwikkelingen op het gebied van infra techniek.
 • Je gaat mee en loopt voorop in de ontwikkelingen en nieuwe toepassingen op het gebied van de infratechniek
 • Vindt het een uitdaging om volledige verantwoording voor het technisch ontwerp te dragen en bent creatief in het bedenken van mogelijk nieuwe oplossingen.
 • Engineeringservaring in gas, water en elektra t.b.v. ondergrondse infra is een pré, maar geen must.

Wat bieden wij?
Een organisatie met ambitieuze toekomstplannen. Gezien de ontwikkelingen binnen de energie sector kun jij de komende jaren met ons meegroeien op interessante projecten. Een functie met veel verantwoordelijkheid waarbij je samenwerkt met een divers samengesteld team. Omdat je verantwoordelijk bent voor de projecten in de regio maar ook in andere delen van het land betreft het een afwisselende baan waarbij je met wisselende regelmaat onderweg bent. Als medewerker ingenieursbureau staan wij dicht op projecten in uitvoering. Een marktconform salaris binnen een gerenommeerde organisatie met zeer goede opleidingsmogelijkheden, persoonlijke ontwikkelingsplannen en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen hebben wij BAM Business School opgezet, hier heb je ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wie zijn wij?
Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren. Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

Kortom: bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie. Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters. Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Ivo Bremer Corporate Recruiter via ivo.bremer@bam.com of per telefoon via 06 - 11 35 49 12.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'Solliciteer'button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren