Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61421

Vacature: Adviseur Bouw & Industrie voor Continu in Maastricht

VACATURENR lv-61421 (22-12-2017)

ADVISEUR BOUW & INDUSTRIE


In deze ondernemende functie ben jij hét gezicht van Continu binnen jouw specialisme en eigen regiogebied. Als adviseur ben je accountmanager buitendienst en recruiter in één. Je houdt je bezig met diverse salesactiviteiten zoals acquisitie, bedrijfsbezoeken en onderhandelen.
Daarnaast ben je ook bezig met het werven (in samenwerking met andere adviseurs en marketing) en intaken van passende kandidaten om de door jou verkregen vacatures mee in te vullen.
Het is een ondernemende en zeer commerciële functie waar vrijheid, creativiteit en verantwoordelijkheid belangrijke onderdelen zijn.
Doordat je functie in feite als twee banen in één mag zien heb je aan afwisseling en uitdaging niet te klagen. Iedere dag is anders en het enige dat dagelijks terugkomt is dat de tijd vliegt. Voor je het weet is het lunchpauze en voor je het weet zit jouw werkdag er al weer op. Ons vakgebied combineert commercie en het werken met mensen. Een ondernemende instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn hierdoor erg belangrijk.
Vanzelfsprekend wordt er op kantoor veel samengewerkt met collega's en wordt je zowel middels cursussen en (intern en externe) trainingen als 'on the job' opgeleid.
Eén van de vele leuke aspecten binnen dit vakgebied is dat je commerciële successen boekt en daarnaast ook nog eens iets wezenlijks voor mensen kunt betekenen.

Functie-eisen:
 • Afgeronde HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld Commerciële, Bedrijfskundige, Hotelschool of Event richting
 • Ondernemend, positief ingesteld en intrinsiek gemotiveerd
 • Resultaatgericht en zelfstandig
 • Goed kunnen luisteren en krachtig kunnen argumenteren
 • Zowel de denker als de doener bij iedere uitdaging
 • Je wilt je graag ontwikkelen en bent zeer ambitieus

Arbeidsvoorwaarden
 • Een uitdagende baan bij dé toonaangevend intermediair voor de bouw en industrie.
 • Een goed salaris, aangevuld met zeer onderscheidende en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Lease auto
 • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven
 • Collega’s die net als jij handelsgeest, durf, daadkracht en energie uitstralen
 • Trainingen, masterclasses, seminars, beurzen en andere mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Tal van leuke teamactiviteiten

Info over het bedrijf
Continu is een intermediair welke bemiddelt in carrières binnen de bouw en industrie. Wij focussen ons met name op hoger geschoolde technici en begeleiden hen naar een vaste baan bij onze opdrachtgevers. Continu heeft twaalf vestigingen verspreid over heel Nederland en is daarnaast ook in België actief. Binnen al deze vestigingen heerst een informele cultuur.
Continu telt in totaal meer dan 100 medewerkers en is te typeren met de woorden lef, daadkracht en energie.
Kennis van of ervaring binnen de sectoren waarin wij bemiddelen is niet vereist. Een bovengemiddelde interesse in het vak arbeidsbemiddeling is dat wel. Vanzelfsprekend zijn er bovendien voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun je vanuit deze rol bijvoorbeeld doorgroeien naar de rol van senior adviseur of business unit manager.

Interesse? Kijk gerust voor meer info op: https://www.continu.nl/over-continu/werken-bij-continu

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, ontvangen we graag je sollicitatie. Deze mag je sturen naar: r.douven@continu.nl of via onze website: www.continu.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Douven, Unitmanager (043-7113100).

Solliciteren
E-mail  r.douven@continu.nl
Meer info  www.continu.nl