Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61655

Vacature: Accountmanager Onderwijs voor Gilde Opleidingen in Roermond of Venlo

VACATURENR lv-61655 (11-01-2018)

ACCOUNTMANAGER ONDERWIJS VN 18002


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Gilde Opleidingen is op zoek naar twee fulltime accountmanagers, die zich thuis voelen in de wereld van opleiden, uitdagingen en innovatie.

Wat ga je doen als accountmanager?
Als accountmanager onderwijs (bbl, derde leerweg, cursorisch, EVC) adviseer je bedrijven, organisaties en instellingen over onze opleidingsmogelijkheden. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de sales van onderwijs- en maatwerktrajecten mbo voor één of meer van onze onderwijssectoren: Zorg & Welzijn, Techniek, Hospitality & Wellness, Economie en Talentenonderwijs. Je reikt bedrijven verrassende oplossingen aan, ziet kansen in de markt en vertaalt deze naar onderwijs- en maatwerktrajecten en de bijbehorende financiering (financial engineering). Ook zorg je ervoor dat de organisatie rondom deze trajecten wordt gecoördineerd en als een project wordt uitgevoerd. Je bent ondernemend en ziet het als een uitdaging om ieder jaar meer onderwijstrajecten binnen te halen. Op basis van ervaring en inzicht signaleer en inventariseer je nieuwe ontwikkelingen en trends, waarbij je in staat bent om in te spelen op nieuwe kansen.

En dit is het mooie aan ons team
Je rapporteert aan de directeur van het Expertisecentrum en wordt inhoudelijk aangestuurd door één of meer sectordirecteuren. Je komt te werken in een klein, betrokken en dynamisch team. Samen zoeken we voortdurend resultaatgericht de verbinding met onze omgeving, vanuit de meerwaarde die Gilde Opleidingen voor iedere organisatie en individu kan bieden. Betekenisvol en uitdagend werk doen in een professionele omgeving, waarin ieder de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en de omgeving te verrijken en verrassen.

Jouw talent en ambitie
Wij zijn op zoek naar een stevige, klant- en servicegerichte professional met minimaal hbo werk- en denkniveau. Je vindt het een uitdaging om je netwerk verder uit te bouwen en te onderhouden, bent gericht op het realiseren van doelstellingen en resultaten, maar beschikt ook over een flinke dosis geduld. Een klantgerichte en ondernemende werkhouding is erg belangrijk en een betrokken en bevlogen instelling past binnen onze organisatie.

En verder ben je:
  • commercieel en resultaatgericht;
  • authentiek, met een hoge gunfactor;
  • innovatief;
  • een ervaren accountmanager met sterke affiniteit met het onderwijs;
  • vaardig in het onderhandelen over offertes en contracten;
  • vaardig in het binnenhalen, opzetten en plannen van projecten;
  • een goede teamplayer die kennis graag deelt met de collega’s.

Ons aanbod
Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal 10 van de cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Omvang vacature
2 fte.

Aantal werkdagen
5.

Standplaats
Roermond of Venlo.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Felix Petit, directeur Talentenonderwijs, via telefoonnummer 06 223 172 40 of e-mail f.petit@rocgilde.nl. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, of problemen ervaren bij het online solliciteren, dan kun je mailen naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 januari 2018 in te sturen via deze link.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op 6 en 7 februari 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  solliciteren@rocgilde.nl
Meer info  www.gildeopleidingen.nl