Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61657

Vacature: Parttime Kwaliteitsmedewerker voor HuisartsenOZL in regio Oostelijk Zuid-Limburg

VACATURENR lv-61657 (11-01-2018)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
HuisartsenOZL ontzorgt en ondersteunt de huisartsen binnen de regio onder andere door het begeleiden van de praktijken bij de implementatie van een ISO kwaliteitssysteem ‘HaZo24’.

Door het toenemend aantal praktijken dat wil deelnemen aan het HaZo24-certificeringstraject zoeken wij voor uitbreiding van ons team een:

KWALITEITSMEDEWERKER (M/V)

16 uur per week


Functieomschrijving:
Een zestal zorggroepen, waaronder HuisartsenOZL, hebben een op de ISO-norm gebaseerd integraal kwaliteitssysteem ontwikkeld voor de 24-uurs huisartsenzorg: HaZo24.
Als kwaliteitsmedewerker bent u verantwoordelijk voor de implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen de huisartsenpraktijken en het bedrijf HuisartsenOZL.
U begeleidt het implementatietraject dat leidt tot certificering. Tevens bent u betrokken bij het uitvoeren van interne audits en ondersteunend aanwezig bij externe audits.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een HBO- of academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding (HBO+) op het gebied van kwaliteitsmanagement. U beschikt over ruime achtergrondkennis en/of brede ervaringskennis in kwaliteitsmanagementprojecten,
kwaliteits-ICT-systemen en procesverbetering binnen zorgorganisaties.
U heeft aantoonbare ervaring in projectmatig werken en verandertrajecten en heeft een visie op kwaliteitszorg en de gezondheidszorg in het algemeen.
Als persoon bent u een ‘teamplayer’ met een ‘hands-on’ mentaliteit die flexibel is. Verder beschikt u over organisatiesensitiviteit, wekt u snel vertrouwen en bent u toegankelijk. U heeft gevoel voor interne verhoudingen, bent een stevige gesprekspartner, weet richting te geven en tegengestelde belangen te overbruggen. U bent ambitieus en proactief en blijft ook bij weerstand en tegenslag resultaatgericht en daadkrachtig. Tot slot beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze setting en een honorering die aansluit bij uw opleiding en ervaring, en passend is binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Voor vragen en/of nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met Angeline Arts, kwaliteitscoördinator (045-7470003 | ma-di-do) en voor arbeidsvoorwaardelijke vragen met Ingrid Grooten, voor (045-7470042 | ma-di-do-vrij).

Sollicitatie:
Heeft u interesse in deze vacature? Stuur dan vóór 13 februari a.s. uw sollicitatie met CV per e-mail naar Huisartsen OZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Manager P&O Huisartsen OZL, mailadres: vacature@hozl.nl.
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op maandag 19 februari a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl