Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-61677

Vacature: (Basis) Psychologen voor Het Rughuis in Limburg en Brabant

VACATURENR lv-61677 (12-01-2018)

Het Rughuis breidt, door de zeer succesvolle resultaten, uit in het hele land met maar liefst 12 posities.
We zijn daarom op zoek naar

(BASIS) PSYCHOLOGEN

40 uur per week


Het Rughuis als organisatie
Het Rughuis is een uniek initiatief in de specialistische tweedelijns GGZ. Het gaat met hart en ziel de pijn te lijf van mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn. Het Rughuis biedt een andere aanpak: intensief en individueel, waar mentale en lichamelijke zorg hand in hand gaan. Deze Rughuis Methode is nieuw in Nederland en onderscheidt zich door de intensieve, individuele en interdisciplinaire aanpak.

Chronische pijn heeft immers niet alleen lichamelijke maar ook mentale impact op iemands functioneren. Daarom kijkt het team van Het Rughuis naar alle componenten die te maken kunnen hebben met de chronische klachten: de psychologie, de fysieke pijn, beweging en lichaamshouding. De behandelaren vragen ook om reflectie, hoe iemand omgaat met stress, hoe iemand ontspant en zij bespreken samen de levensstijl van de cliënt. Dit alles vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan.

De behandelingen van Het Rughuis zijn programmatisch, wat betekent dat voor iedere cliënt een op maat gemaakt behandelplan wordt gemaakt. De richtlijn Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten en Somatoforme Stoornissen van het Trimbos-instituut ligt aan de basis van ons programma. Het Rughuis behandelprogramma is gebaseerd op de nieuwste inzichten uit wetenschap en praktijk.

Reden ontstaan vacature
We zijn enorm groeiende, daarnaast worden de problematieken complexer en zijn we middels enkele aanpassingen in ons treatment design toe aan een groter team per locatie.

Functiebeschrijving
De psycholoog DDE is een door de IIC Group ontwikkelde psychologen functie, die zich hoofdzakelijk bezighoudt met Diagnostiek, Duurzaamheid en E health. Binnen de uitgebreide screening- en intakesetting van de IIC Group is de psycholoog DDE verantwoordelijk voor de invulling van het testblok. De IIC Group hanteert een uniek duurzaamheidscontrole programma, dit houdt in dat de psycholoog DDE degene is die de nazorg omtrent de cliënten organiseert, coördineert en uitvoert. Het duurzaamheidscontrole programma bestaat uit (individuele) E-Health modules en een tweetal duurzaamheidscontrole dagen welke in het eerste jaar na afronding van de behandeling worden georganiseerd. Tot slot heeft de psycholoog DDE een ondersteunende rol in de dagelijkse (behandel)processen van Het Rughuis: zo draagt de psycholoog bij aan het hoge hospitality en cliëntgerichte karakter.

Functie eisen
  • Je bent een net afgestudeerde psycholoog. Je houdt van pionieren, kleinschaligheid en klantgerichtheid
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent stressbestendig, flexibel en kunt zelfstandig werken
  • Je hebt de juiste spirit, affiniteit en empathisch vermogen
  • Je bent in het bezit van een Master Psychologie
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat bieden we je
Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om onze interdisciplinaire top poliklinische zorg uit te breiden. Daarnaast volop
ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar het behandelteam. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong,
ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Contactgegevens
Je kunt je brief met motivatie en CV mailen naar sollicitatie@yunify.nl t.a.v. Mandy van Mulken (Corporate Recruiter). Geef hierbij aan welke locatie je voorkeur heeft. Keuzemogelijkheden zijn Capelle aan den IJsel, Nijmegen, Eindhoven, Roermond, Sittard-Geleen en Kerkrade. Voor meer informatie www.hetrughuis.nl

E-mail  sollicitatie@yunify.nl
Meer info  www.hetrughuis.nl