Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62117

Vacature: Orderpicker / Magazijnmedewerker voor Dirks Machines in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-62117 (06-02-2018)

ORDERPICKER (VOLTIJD)


Bedrijfsprofiel
Dirks Machines BV is een groot- detailhandel in machines, gereedschappen en toebehoren. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met het leveren van gereedschappen binnen de bouw-, automotive-, en industrie sector. Dirks Machines BV beschikt daarbij ook nog over een eigen service-, reparatiewerkplaats die zowel herstelwerkzaamheden alsmede garantiereparaties zelf mag uitvoeren (merk afhankelijk)Toolnation.eu is een onderdeel binnen de handelsonderneming Dirks BV dat zich richt op de directe verkoop van kwaliteitsgereedschappen aan particulieren en bedrijven via internet.Met ToolNation kan Dirks Machines nu ook haar assortiment kwaliteitsgereedschap aan de particuliere klant, via internet aanbieden.

De functie
Wij zijn op zoek naar een bekwame, enthousiaste en gemotiveerde Orderpicker / Magazijnmedewerker voor onze vestiging in Maastricht-Airport. Na een inwerkperiode, werk je zelfstandig in een team van 15 collega's. De werkzaamheden in het magazijn kunnen zijn: Orderpicken, inpakken, orders gereedmaken voor verzending, binnenkomende goederen controleren en inruimen, laden en lossen, voorraad bijhouden, magazijn schoonhouden, etc.

Functie-eisen
Je bent zeer gemotiveerd, gedreven in je werk, hebt een positieve en nette uitstraling.Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.Je houdt van aanpakken en bent niet bang je handen uit de mouwen te steken.Salaris is marktconform en kandidaat heeft zicht op dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rephay Köster, telefoonnummer 046 - 4379911.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV en pasfoto.

Dirks Machines BV / Toolnation.eu
Prins Mauritslaan 120-124
6191 EJ Beek

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  Rephay@dirksmachines.com
Meer info  www.dirksmachines.com