Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62155

Vacature: Commercieel Medewerker Elektrotechniek voor Technische Unie in Maastricht

VACATURENR lv-62155 (07-02-2018)

Vacature: Commercieel Medewerker Elektrotechniek voor Technische Unie in Maastricht

Schakel jij makkelijk met klanten uit de installatiebranche? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans!

Technische Unie heeft voor haar locatie in Maastricht een vacature voor een enthousiaste:

COMMERCIEEL MEDEWERKER ELEKTROTECHNIEK


Wat ga je doen als Commercieel medewerker elektrotechniek?
In deze afwisselende binnendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet. Als specialist ben je aanspreekpunt voor alle vragen over elektrotechniek. Je inventariseert de wensen en verwachtingen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening. Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie en geeft alternatieve mogelijkheden aan (kostenbesparend, milieubesparend of alternatieve leverancier). Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut. Je bent sterk in aftersales en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Lees hier de blog van een commercieel medewerker.

Technische Unie biedt
Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Jouw profiel
  • Je hebt een mbo opleiding en commerciële ervaring (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of elektrotechnische leverancier).
  • Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer.
  • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Henri Christophe (verkoopleider) te bereiken op 043 - 352 65 05.

Solliciteren op de vacature Commercieel medewerker elektrotechniek:
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel laat dan je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Solliciteren