Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62178

Vacature: Orthopedagoog voor MosaLira in Maastricht

VACATURENR lv-62178 (08-02-2018)

Voor het Instituut voor Orthopedagogisch Onderwijs (IvOO) zijn wij op zoek naar een

ORTHOPEDAGOOG

Fulltime, vanaf 1 april tot medio oktober 2018.

Met uitzicht op verlenging, 0,6 FTE, vanaf medio oktober 2018.


Het Instituut voor Orthopedagogisch Onderwijs (IvOO) maakt deel uit van MosaLira, stichting voor leren, onderwijs en opvoeding, en als zodanig is de missie en de visie van MosaLira inspiratiebron voor onze eigen visie.

Wij bieden onderwijs aan leerlingen met een onderwijsbehoefte (zowel didactisch als pedagogisch) die vraagt om een veilige, kleinschalige, gestructureerde, en een op de individuele leerling afgestemde leeromgeving en leerkrachtgedrag. Op dit moment hebben alle leerlingen een stoornis in het autistisch spectrum. Omdat de nadruk steeds meer ligt op de onderwijsbehoefte van een leerling en minder op stoornissen, zullen er in de loop van komende jaren mogelijk ook leerlingen onderwijs volgen op het IvOO die geen stoornis hebben in het autistisch spectrum, maar wel een gelijksoortige onderwijsbehoefte.

Het IvOO biedt onderwijs en begeleiding die de leerlingen zo goed mogelijk in staat stelt om door te stromen naar arbeid, dagbesteding en vervolgonderwijs om uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de maatschappij.

Wat ga je doen?
Je taken zijn o.a. het opstellen van ontwikkelingsperspectieven, opvang en begeleiding van leerlingen, het ondersteunen van docenten bij hun pedagogisch handelen en het onderhouden van contacten met Jeugdzorg. Je werkzaamheden ga je uitvoeren op twee locaties, namelijk IvOO Diplomastroom en op de Campus Special Needs (CSN).

Wij vragen:
Je hebt een afgeronde passende universitaire opleiding. Naast een heldere motivatie voor de functie en het werken met deze doelgroep, beschik je over de competenties die passend zijn voor een lid van de Commissie voor de Begeleiding (CvB).

Daarnaast:
Ben je enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt.

Wij bieden:
CAO PO schaal 11

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact op nemen met Roger Willems op nr: 043 3467730. Of op onze website www.mosalira.nl

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@mosalira.nl

E-mail  werken@mosalira.nl
Meer info  www.mosalira.nl