Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62204

Vacature: EPBD Adviseur voor Parkstad Inspecties in Regio Noord-Limburg/Eindhoven

VACATURENR lv-62204 (09-02-2018)

Ons en daarmee ook jouw speerpunt worden de EPBD-B keuringen van klimaatinstallaties. Ben je gediplomeerd voor EPBD-A, dan bieden we je de mogelijkheid om ook je EPBD-B diploma te halen. Daarnaast is kennis van NEN 2767 conditiemetingen een pre. Je adviseert voornamelijk (semi-)overheden, technische en facilitaire dienstverleners.

We vragen:
Je beschikt over een afgeronde technisch opleiding MBO niveau 4 en functioneert op MBO+ niveau. Je hebt je EPBD-A diploma en hebt of bent bereid de opleiding te volgen in EPBD-B en NEN 2767 conditiemetingen. Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring. Een goede mondelinge en schriftelijke Nederlandse taalvaardigheid en rijbewijs B zijn verplicht. Je werkt vanaf huis, daarnaast werk en overleg je ook regelmatig met je collega-adviseurs op het hoofdkantoor in Schinnen (L).

We bieden:
Parkstad Inspecties biedt een afwisselende en uitdagende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden, in een gezonde organisatie en een hecht team. Onze opdrachtgevers en onze eigen drive om voorop te lopen in de inspectiewereld zorgen voor een dynamische werksfeer. We bieden ruime studiefaciliteiten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen, 13 ADV-dagen per jaar en een bedrijfsauto.

Parkstad Inspecties adviseert en helpt bedrijven aan de diverse wettelijke (veiligheids)normen te voldoen. Daarbij zetten we ons in voor een eerlijk gesprek. Met respect voor elkaar, mensgericht en met onafhankelijke en praktische adviezen.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar info@parkstad-inspecties.nl, ter attentie van Etiënne Hochs, algemeen directeur. Voor meer informatie kun je contact met Etiënne opnemen, tel.: 088 467 73 00.

E-mail  info@parkstad-inspecties.nl
Meer info  www.parkstad-inspecties.nl