Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-62239

Vacature: Manager Client Dienstverlening LVG-WMO voor Stichting Pergamijn in Sittard via Equipe

VACATURENR lv-62239 (14-02-2018)

Stichting Pergamijn, met hoofdkantoor in Sittard, ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op één van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Bij Stichting Pergamijn zijn bijna 1200 zorgprofessionals werkzaam. Het aanbod voor wonen, werken, dag-invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van stichting Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van stichting Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen. De veranderende, complexe en dynamische omgeving waarin stichting Pergamijn op dit moment opereert is volop in transitie en vraagt van de organisatie een grote flexibiliteit, aanpassing en daadkracht om marktconform te kunnen blijven werken. Hierbij is het de ambitie om de organisatie van de zorg zo in te richten dat de cliënt de regie heeft.

Om vorm te geven aan bovenstaande ambities is Equipe Professionals Only namens stichting Pergamijn op zoek naar een:

MANAGER CLIËNT DIENSTVERLENING LVG-WMO (36 UUR)

Een verbindend leider met ambitie en progressieve kijk op gehandicaptenzorg.

Strategisch, Analytisch en Autonoom.

De Uitdaging: Stichting Pergamijn kent in haar structuur drie clusters. Het cluster Licht Verstandelijk Gehandicapten en WMO-gefinancierde zorg (LVG-WMO) wordt aangestuurd door een Manager die integraal leiding geeft en eindverantwoordelijk is voor de zorg, begeleiding en behandeling van de cliënten binnen dit cluster. De Manager rapporteert direct aan de Raad van Bestuur, is lid van het MT en geeft leiding aan 10 teamleiders en gedragsdeskundigen ( coördinatoren van het behandelproces) waarbij het cluster in totaliteit om en nabij 190 FTE’s telt. In de positie van Manager cliëntdienstverlening LVG-WMO geeft u actief vorm aan het veranderingsproces dat stichting Pergamijn heeft ingezet. U initieert verandering, inspireert en ondersteunt de teamleiders en medewerkers in de transformatie “van zorgen voor, naar zorgen dat”. U denkt mee over strategische keuzes en signaleert kansen voor de uitbreiding op bestaande markten, het betreden van nieuwe markten of voor de ontwikkeling van nieuwe producten en doet hiertoe concrete voorstellen. U bent daarmee bepalend en verantwoordelijk voor de kwaliteit en resultaatverantwoordelijkheid binnen de teams en daarmee het toekomstperspectief van het cluster LVG-WMO.

Uw Profiel: U beschikt over een relevante opleiding op WO/HBO+ niveau aangevuld met een opleiding op bedrijfskundig en/of managementgebied. U heeft meerjarige relevante ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen en het `aansturen` van grote groepen zorgprofessionals (150-200fte) in een complexe omgeving (bij voorkeur Verstandelijk Gehandicaptenzorg). U bent zelfstandig en in staat de strategische organisatievisie te vertalen naar de praktijk voor uw cluster, hierbij zijn behoud- en initiatieven op het gebied van uitbreiding van zorgaanbod een vereiste. U bent een natuurlijk, inspirerend en verbindend leider die met gemak en vanzelfsprekendheid zorgprofessionals meeneemt in het strategisch beleid van de organisatie en in staat is tegenstellingen te overbruggen. U bent in staat het verleden te vertalen naar toekomstvisie. Daarnaast heeft u veel oog voor kwaliteit en een efficiënte bedrijfsvoering. U bent een teamspeler, gericht op samenwerking en beschikt over uitstekende intermenselijke en communicatieve vaardigheden die u helder en transparant weet in te zetten. Naast een sterke en volhardende persoonlijkheid bent u een autonome, analytische, opbouwende en verbindende manager met een hoog ontwikkelde organisatiesensitiviteit.

Geboden wordt :
Stichting Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Stichting Pergamijn biedt een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in functiegroep 70 (min. € 4.082,= en max € 6.153,=). In combinatie met een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket (een collectieve ziektekostenverzekering, WGA hiaatverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn).

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 7626
Voor verdere informatie over stichting Pergamijn: www.pergamijn.org of bellen met Marijke Pfennings, Recruitment Consultant op 06-52773262 of met Bas Thissen, Directeur op 06-12286511 van Equipe Professionals Only

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl